ŠUŠKA SE DA JE U VEZI SA SRPSKIM PRODUCENTOM: Severina odgovorila na glasine o ljubavi sa Filipom Miletićem

Novosti onlajn

14. 12. 2021. u 10:00

SEVERINA Vučković jasno je odgovorila na šuškanja da je u emotivnoj vezi sa srpskim producentom Filipom Miletićem.

ШУШКА СЕ ДА ЈЕ У ВЕЗИ СА СРПСКИМ ПРОДУЦЕНТОМ: Северина одговорила на гласине о љубави са Филипом Милетићем

Foto: Anđela Stevanović

Severina je sada pričala o navodnoj ljubavi sa Miletićem, kao i o tome gde planira provesti Novu godinu, o novom albumu, ali i voljenom Sarajevu u kom je htela i da studira, te njegovim čuvenim ćevapima.

O navodnoj vezi s Miletićem priča se već dugo, ali ona ističe da je odnos ostao samo na prijateljstvu.

- Filip i ja nismo u vezi, ne hodamo. (smeh) Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo videli naslov 'Kako dalje', onda smo se smejali jer, ono, završili smo ploču i sad ćemo kao prekinuti... Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to potaknuo, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo - tvrdi Severina.

Osim o "ljubavi", pevačica je pričala i o sinu Aleksandru i planovima za Novu godinu.

- Aleksandar će provesti Božić sa mnom, imamo predivne zimske praznike i mama mi je tu. Bićemo kod mene u Zagrebu, a onda otići nekoliko dana na Plitvice, pa u Crnu Goru za doček Nove godine - ispričala je Severina.

U razgovoru je još otkrila da joj je bila velika želja studirati u Sarajevu, ali da to nikada nije učinila.

- Jedina mi je želja bila da u stvari studiram u Sarajevu. Ali kako je tada bio rat, a ja sam počela pevati čim sam završila srednju školu, ta mi se želja nikad nije ostvarila - ispričala je pevačica.

Dodala je da joj je Sarajevo jako drago te da u njemu ima puno prijatelja, ali i omiljenu ćevabdžinicu kojoj je ostala verna do danas. Istakla je da je reč o ćevabdžinici Petica, u kojoj je 2008. imala promociju albuma Zdravo Marijo, i ispričala je anegdotu koju je tamo doživela.

- Postoji i jedna anegdota. Jednom prilikom smo bili u Petici s Lošom, ekipom i ja sam bila na telefonu. U tom me trenutku osoblje pitalo: "Koliko ćete ćevapa?" Ja tad nisam znala da postoji pet i deset pa sam rekla: "Molim vas šest." Kad sam prošli put došla, odmah me dočekalo 10 ćevapa i bila sam jako srećna jer poznajem i vlasnicu, koja je rođena na datum mog sina - ispričala je Severina.

Dodala je da joj je vlasnica ćevabdžinice čak poslala poklon kad je rodila Aleksandra, ali i da su se nedavno videle kada je stigla u Sarajevo.

(Kliks)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a