ONA JE ODLIČNA KAKVA SAM JA BILA: Goca Tržan iskreno o problemima sa ćerkom

Novosti onlajn

05. 12. 2021. u 14:23

PEVAČICA Goca Tržan progovorila je na temu roditeljstva, i tom prilikom otkrila da li ima problema sa ćerkom kao što se spekulisalo.

ОНА ЈЕ ОДЛИЧНА КАКВА САМ ЈА БИЛА: Гоца Тржан искрено о проблемима са ћерком

Foto: Printskrin/Jutjub/ KONTRA SHOW

- Ne, ne, naravno da ne, mislim da nemam većih problema nego što bilo koji roditelji imaju, kakva sam ja bila ona odlična - rekla je Goca, a onda otkrila kakva je ona bila:

- Ja sam bila nemoguća, ja i dan danas mrzim autoritete, ja sam se u tim godinama baš opirala autoritetima drastično i strašno, a ona je okej. Svi roditelji imaju manje vremana da su suštinski bave svojom decom, ali nikada nisam izjavila da ima problema sa svojim detetom, sve je okej - rekla je pevačica, a onda otkrila kakva joj je bila ova godina.

- Bila je divna bez obzira na sve. Započela sam mnogi novih poslova, moja televizijska karijera se razvija baš u dobrom pravcu, hvala Bogu zdrava sam imala sam nekoliko lepih putovanja, imala sam jedno divno venčanje u Crkvi, posle šest godina građanskog, imala sam divnu godinu moram da kažem.

- Ja se izvinim kada se pokajem, mislim da je to vrlo plemenito. Jednom sam se izvikala na svoje dete zbog nervoze, a ona sam joj rekla da želim da mi oprosti jer ona ništa nije kriva, eto to je jedino.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove