PRELEPA ŽENA, RAZUMEMO SE BEZ REČI: Ovako je pokojni Mrka pričao o Ani Bekuti

Novosti onlajn

28. 11. 2021. u 15:09

ANA Bekuta izgubila je svog partnera Milutina Mrkonjića, koji je preminuo u Institutu za kardiovaskularne bolesti.

ПРЕЛЕПА ЖЕНА, РАЗУМЕМО СЕ БЕЗ РЕЧИ: Овако је покојни Мрка причао о Ани Бекути

Ana Bekuta

Pevačica je jednom prilikom istakla da joj su joj u njihovom odnosu tri stvari najbitnije, ali i u svakom ljubavnom odnosu dvoje zrelih ljudi.

- Najbitnije su ljubav, poštovanje i podrška. To nas održava sve ove godine - rekla je Bekuta svojevremeno.

Legenda folk muzike o svom izabraniku je uvek pričala u superlativu, a jednom prilikom je izjavila da joj je pored sina i unučića, Milutin najveća životna podrška i glas razuma.

- Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu. Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu - izjavila je pevačica nedavno.

I Milutin je uvek govorio sve najlepše o svojoj izabranici.

- Ana je prelepa žena, sjajan čovek, pametno i saosećajno biće, razumemo se bez mnogo reči. Savršena je domaćica, kuva ko niko, ume da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je - zvezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi - rekao je on jednom prilikom, pa se i našalio na Bekutin račun:

- Problem je što Ana neće da vodi ljubav često (smeh), neće da peva ni po kući, ni u kupatilu, u kolima neće da pušta njene kasete, ma nigde! Onda ja slušam mog miljenika DŽeja, Mišu Kovača, Brenu... E zato idem na njene nastupe, da je čujem kako peva! Šta je problem? Ne jurim ni druge žene. Ana je tu u pravu: još nisam u dovoljno dobroj formi da bih mogao da ih jurim. Nadam se da ću biti još lepši ako skinem još deset kilograma, pa mogu da probam...

Pre godinu dana, 2020. godine, Ana je za medije otkrila da su se ljubavnu priču započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine.

- Milutin i ja smo se 14. februara prvi put poljubili na jednom koncertu - otkrila je tada Ana.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)