TANJA SAVIĆ DONELA BITNU ODLUKU: Pevačica se oglasila na društvenim mrežama - Od sada ću birati ljude bez straha od osude!

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 14:28

PEVAČICA Tanja Savić poslednjih meseci na meti je pisanja medija, ali i strašnih izjava njenog bivšeg supruga Dušana Jovančevića.

ТАЊА САВИЋ ДОНЕЛА БИТНУ ОДЛУКУ: Певачица се огласила на друштвеним мрежама - Од сада ћу бирати људе без страха од осуде!

Foto ATA Images

Ipak, pevačica ništa nije želela da komentariše i uglavnom se nije oglašavala, već se posvetila sinovima Maksimu i Đorđu koje je početkom godine uspela da dovede iz Australije, gde ih je otac odveo mimo njene volje.

Poslednjih nedelja Dušan je najavio dolazak u Srbiju kako bi se suočio s Tanjom, a ona se danas oglasila i otkrila kakvu je odluku donela:

- Sve više biram ljude, one sa srcem, hrabre, nežne, odane, tihe kad treba, glasne kad zatreba, poštene, one koji će stati uz mene, one za koje mogu ruku u vatru da stavim, one iskrene, one sa kojima satima mogu da pričam o normalnim stvarima, bez straha od osude, o smislu života, one koji ne pričaju drugima iza leđa, one koji rade dobre stvari a ne pričaju o tome. One s kojima mogu ćutati i gledati u nebo. One odvažne, one brižne, pametne... Sve više biram ljude koji i za sebe biraju slične, a takvih je zaista malo - napisala je Savićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

NA PRELEPOJ EGEJSKOJ OBALI: Ekskluzivan hotel sa odličnom uslugom, vrlo specifičan po tome što je smešten na sopstveno poluostrvo