TANJA SAVIĆ DONELA BITNU ODLUKU: Pevačica se oglasila na društvenim mrežama - Od sada ću birati ljude bez straha od osude!

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 14:28

PEVAČICA Tanja Savić poslednjih meseci na meti je pisanja medija, ali i strašnih izjava njenog bivšeg supruga Dušana Jovančevića.

ТАЊА САВИЋ ДОНЕЛА БИТНУ ОДЛУКУ: Певачица се огласила на друштвеним мрежама - Од сада ћу бирати људе без страха од осуде!

Foto ATA Images

Ipak, pevačica ništa nije želela da komentariše i uglavnom se nije oglašavala, već se posvetila sinovima Maksimu i Đorđu koje je početkom godine uspela da dovede iz Australije, gde ih je otac odveo mimo njene volje.

Poslednjih nedelja Dušan je najavio dolazak u Srbiju kako bi se suočio s Tanjom, a ona se danas oglasila i otkrila kakvu je odluku donela:

- Sve više biram ljude, one sa srcem, hrabre, nežne, odane, tihe kad treba, glasne kad zatreba, poštene, one koji će stati uz mene, one za koje mogu ruku u vatru da stavim, one iskrene, one sa kojima satima mogu da pričam o normalnim stvarima, bez straha od osude, o smislu života, one koji ne pričaju drugima iza leđa, one koji rade dobre stvari a ne pričaju o tome. One s kojima mogu ćutati i gledati u nebo. One odvažne, one brižne, pametne... Sve više biram ljude koji i za sebe biraju slične, a takvih je zaista malo - napisala je Savićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)