"BAKA ME ČUVA SA NEBA" Potresne reči male unuke Merime NJegomir

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 11:11

PEVAČICA Merima NJegomir sahranjena je u utorak, 23. novembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ispratili su je mnogobrojne kolege, prijatelji i rodbina.

БАКА МЕ ЧУВА СА НЕБА Потресне речи мале унуке Мериме Његомир

Foto: Instagram

LJubica, ćerka Merime NJegomir, podelila je na Instagramu detalje potresnog razgovora sa svojom naslednicom, a pevačicinom unukom.

LJubica je otkrila da i malena teško podnosi smrt svoje bake.

- Danas mi je Sonja rekla: "Mama, mnogo sam tužna što nema više Baki. Mnogo, mnogo, mnogo, ali mi je drago što je više ništa ne boli. I ona mene sad čuva sa neba" - napisala je LJubica na zvaničnom Instagram profilu porodične poslastičarnice.

Foto: Instagram

Merima je bila veoma vezana za svoju unuku. Mnogi su govorili da Sonja neodoljivo podseća na svoju baku, a jednom prilikom je čak i sama pevačica to prokomentarisala:

- Naravno da mi je drago kada kažu da ona likom podseća na mene, ali kao sva deca, tako je i ona pokupila najlepše osobine svojih roditelja. Sonja je veoma mirna, a najviše voli da me sluša dok joj pevam, tada je posebno skoncentrisana. Kad god sam u prilici, slobodno vreme koristim da budem sa Filipom i Sonjom ili da ih bar nakratko vidim i da se pomazimo. Rekla bih da je to moja osnovna uloga - rekla je pre šest godina Merima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NOVE IGRE ZA NOVE POBEDE: Nikad veća ponuda za Rolan Garos i mečeve Novaka Đokovića