OVO JE SESTRA MERIME NJEGOMIR: I ona se bavi pevanjem, uvek je imala podršku porodice (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 11. 2021. u 20:05

MERIMA Njegomir preminula je u 69. godini posle teške bolesti. Brojne kolege, prijatelji i porodica su se na društvenim mrežama emotivnim rečima i porukama oprostili od nje.

ОВО ЈЕ СЕСТРА МЕРИМЕ ЊЕГОМИР: И она се бави певањем, увек је имала подршку породице (ФОТО/ВИДЕО)

Foto N. Živanović

Ono što je sigurno je da njenoj porodici ova tragedija najteže pada, a pored četvoro dece, neutešna je i njena rođena sestra Nina Pavić. Na njenom Fejsbuk nalogu ređale su se reči utehe i saučešća, dok Ninanije smogla snage da odgovori, što je i razumljivo u ovakvom trenutku.

Podsetimo, ona se pojavila u takmičenju "Nikad nije kasno", a tokom celog nadmetanja ju je bodrila Merima, piše "Blic".

- Nije ni čudo što ovako dobro pevate, kad dolazite iz Meriminog tabora - rekao je tada Ivan, pevač grupe “Legende”.

Merima i Nina su poželele da zajedno otpevaju pesmu “Ivanova korita”, a posle izvođenja ove pesme, Merima je tada rekla:

- Nini nije lako jer nije svejedno imati pored sebe nekoga ko je poznat.

Nina Pavić je ove godine osvojila tri prestižna priznanja na desetom, jubilarnom festivalu "Lira".

Njena pesma pod nazivom "Hvala oče" nagrađena je za najbolji tekst, kompoziciju i osvojila vicešampionsko mesto na ovom muzičkom događaju u Beogradu.

Merimina sestra se tokom prošle godine, tokom pandemije vrlo dobro snašla kada je reč o maskama.

- Samoj sebi sam sašila masku. Ako treba, sašiću i mojim komšijama. Verujte mi ljudi, nije teško, to može svako! Ne morate da imate mašinu za šivenje, možete i ručno da je sašijete - savetuje Nina Pavić koja je sebi i svojim ukućanima napravila masku od novih kuhinjskih krpa.

U videu koji je podelila sa svojim prijateljima Nina je istakla da je najbitnije da je materijal pamučan, kao i da je deblji.

- Budite kreatvni, korisni za sebe i svoje ukućane. Sedenje u kući mođe da bude i zabavno - poručila je Nina.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024