ZORAN KALEZIĆ PRED OPERACIJU: Nemojte me buditi ako posle ne budem mogao da pevam

Novosti online

11. 11. 2021. u 21:28

PEVAČ Zoran Kalezić je nedavno saopštio da je oboleo od kancera pluća, a za lečenje je odabrao Crnu Goru, iako ima prijatelje širom sveta koji su mogli da mu obezbede lečenje bilo gde.

ЗОРАН КАЛЕЗИЋ ПРЕД ОПЕРАЦИЈУ: Немојте ме будити ако после не будем могао да певам

Foto: Printskrin RTS

 - U ponedeljak idem u bolnicu, imam kancer pluća. Imam prijatelje širom sveta, mogao sam da se operišem bilo gde. Ali ipak zašto bih se ja, pored naših ljudi i dece koji imaju sličnih problema i koji se leče ovde, operisao bilo gde, zašto bih išao u Cirih, ili negde drugo - rekao je Zoran Kalezić.

Kaže da je svestan operacije i da veruje lekarima.

 - Ja sam svestan svega i operacije koja me sleduje u utorak, ovim putem želim da dam poštovanje lekarima, jer im verujem da će uraditi sve što je potrebno. Nisam posegao za lečenjem negde drugde, jer znam da će dati sve od sebe da mi pomognu. Boli me, jer je našim ljudima tuđe sve lepše i bolje. Moja želja je bila da iskažem poštovanje prema lekarima s kojim sam u kontaktu i zahvalan sam im na požrtvovanju. Zadivnjen sam i verujem više svojim ljudima i spreman sam da im život ponudim - ispričao je pevač.

Lekarima je poručio da ako posle operacije ne bude mogao da peva, onda ne želi da se budi.

- Vidim da imaju želju da mi pomognu, ali sam im rekao jedno - nemojte me buditi ako nakon operacije ne budem mogao da pevam. Moj život je pesma, ako mi uzmu pesmu onda bolje da me nema - kazao je on.

(Dan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)