ALEK BOLDVIN VAN SEBE: Nakon što je ubio koleginicu, uputio apel policiji

Novosti online

10. 11. 2021. u 01:06 >> 01:41

HOLIVUDSKI glumac Alek Boldvin (63) oglasio se na društvenim mrežama povodom tragedije na snimanju filma "Rast" (Rust) , kada je slučajno ubio direktorku fotografije Halin Hačins.

АЛЕК БОЛДВИН ВАН СЕБЕ: Након што је убио колегиницу, упутио апел полицији

Foto: Adam Egypt Mortimer via AP/Jim Weber/Santa Fe New Mexican via AP/Roberto E. Rosales/Jutjub/hickok45

Boldvin je istakao da bi policajci trebalo da prisustvuju snimanjima kako bi nadzirali korišćenje oružja.

- Na svakom filmskom ili televizijskom setu na kom se koristi oružje, lažno ili ne, trebalo bi da bude policajac, zaposlen od strane produkcije, da posebno nadzire sigurnost oružja - poručio je glumac.

Podsetimo, Alek je slučajno ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza, na setu filma "Rast", iz oružja koje mu je dao pomoćnik reditelja Dejvid Hals. Kako se pisalo, Hals je dao oružje Boldvinu i rekao mu pred svedocima da je "hladno", odnosno da nije napunjeno pravim mecima, te je sigurno za filmsku uporebu.

Si-En-En je pisao da je Hals na setovima već dvaput upao u ozbiljnije probleme. Tokom 2019. godine požalili su se zbog njegovog ponašanja i problema sa sigurnošću na snimanju.

Dve osobe koje su navodno s njim blisko sarađivale za spomenuti medij su ispričale kako su se pritužbe na Halsa odnosile na nepoštovanje sigurnosnih protokola za korišćenje oružja i pirotehnike, nepoštovanje protivpožarnih protokola, ali i na neprimereno seksualno ponašanje na radnom mestu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna