JOŠ JEDNA NESREĆA NA SNIMANJU: Nakon što je Boldvin ubio Halinu Hačins, radnika na setu ujeo otrovni pauk - može da izgubi ruku

Novosti onlajn

08. 11. 2021. u 09:27

NAKON strašne tragedije koja je šokirala filmski svet 22. oktobra, kada je glumac Alek Boldvin, ne znajući da ima napunjen pištolj, ubio direktorku fotografije Halinu Hačins, radnika sa seta filma „Rust” Džejsona Milera ugrizao je otrovni pauk.

ЈОШ ЈЕДНА НЕСРЕЋА НА СНИМАЊУ: Након што је Болдвин убио Халину Хачинс, радника на сету ујео отровни паук - може да изгуби руку

Foto: Printskrin

Naime, kako prenose strani mediji, on bi mogao da izgubi ruku zbog otrova.

Nemili događaj se dogodio dok je radnik pomagao drugima da zatvore scenu nakon užasne tragedije koja je šokirala filmski svet 22. oktobra.

Ugrizao ga je smeđi pauk samac, inače veoma otrovna vrsta, prenosi Njujork post.

Strani mediji pišu da je Miler nekoliko dana nakon ujeda doživeo nekrozu, odnosno odumiranje ćelija u tkivu, i dobio sepsu.

ZAPRATITE NPORAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45