FOTOGRAFIJE AUTOMOBILA DEČKA MARIJE KARAN: Nakon žučne rasprave i fizičkog napada razbijen autombil (FOTO)

Novosti online

06. 11. 2021. u 16:25

MARIJA Karan doživela je neprijatnost kada se u ranim jutarnjim časovima žestoko sukobila sa svojim dečkom V.B. u centru Beograda, nakon čega ju je on navodno i udario.

ФОТОГРАФИЈЕ АУТОМОБИЛА ДЕЧКА МАРИЈЕ КАРАН: Након жучне расправе и физичког напада разбијен аутомбил (ФОТО)

Foto: Ata images

Kako se saznaje, policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi terenac iz kog jedna žena zapomaže.

Čim je policija došla, na ulici je zatekla "porše kajen" u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko V.B.

Policija je utvrdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu posle čega je njen dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj.

Odmah potom usledila je nova rasprava između njih dvoje posle koje je otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica na šta je glumica uzela tegove i PP aparat i razbila mu zadnje staklo na poršeu.

Dečko je potom seo u auto, krenuo Francuskom gde je visini broja 29 ugledao Mariju, zaustavio vozilo i uveo je u automobil, gde je nastavljena verbalna rasprava.

Zbog zadobijenih povreda, otekle desne strane lica, Marija je kolima Hitne pomoći u pratnji policijske patrole prevezena Urgentni.

Kako saznajemo, u vreme incidenta glumica je bila trezna, dok je u krvi njenog partnera izmereno 1.15 promila alkohola.

Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo policiji da dostavi detaljan izveštaj o ovom incidentu, nakon čega će tužilaštvo proceniti da li u radnjama ima elemenata krivičnog dela ili prekršaja.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja