SCENA KOJA TERA SUZE NA OČI: Marina Tucaković je sa njima bila najsrećnija (FOTO)

Novosti online

04. 11. 2021. u 10:14

NAŠA najpoznatija autorka tekstova Marina Tucaković preminula je 19. septembra nakon duge i teške bolesti, u 67. godini života.

СЦЕНА КОЈА ТЕРА СУЗЕ НА ОЧИ: Марина Туцаковић је са њима била најсрећнија (ФОТО)

Foto: Printskrin

Poslednje dane života provela je u KBC „Dragiša Mišović”, a poslednja želja joj je bila da bude sahranjena, ne u Aleji zaslužnih građana, već pored sinovljevog tela na Novom groblju u Beogradu.

Marinina poslednja želja bila je ispoštovana, a na Tviteru se pojavila porodična fotografija Tucakovićeve sa sinovima, koja je mnogima naterala suze na oči.

Na fotografiji vidi se mlada Marina, a pored nje su oba njena sina Miloš i Milan i njen suprug Futa.

Podsetimo, pre 13 godina Marina je zatekla beživotno telo svog dvadesetčetvorogodišnjeg sina Miloša u porodičnoj kući u Beogradu, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju, a o ovom nemilom događaju Marina je progovorila tek nekoliko godina kasnije:

– Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite – rekla je Marina svojevremeno za domaće medije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Brena kao DJ: Evo kako se pevačica provodi sa sinom i snajkom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)