TO MI PREDSTAVLJA NAPOR: Glumica Paulina Manov otkrila zašto ne čita scenarije svoj supruga

Novosti onlajn

25. 10. 2021. u 21:21

GLUMICA Paulina Manov koja je veliku popularnost stekla ulogom Ljiljane u filmu "Toma" priznala je da ima poremećej o kojem se malo priča.

ТО МИ ПРЕДСТАВЉА НАПОР: Глумица Паулина Манов открила зашто не чита сценарије свој супруга

Foto Aleksandar Kujučev

Ona boluje od disleksije, odnosno poremećaja koji utiče na razumno čitanje ili razumevanje napisanog. U vezi sa tim, ona je dodala i da joj je svaki vid čitanja veoma naporan. 

Tako je na pitanje da li joj suprug, scenarista Vladimir Đurđević, daje komade da pregleda, zbog sugestija i nekih dopuna ona je jasno kazala: 

- Podržavam ga u poslu, ali nikad ne čitam ono što on piše. Imam disleksiju i za mene svaka vrsta čitanja predstavlja napor - rekla je Paulina u "Balkanskom ulicom".

Ona je istakla i da sa suprugom provodi dosta vremena, da im je takav odnos jako bitan, da iskeno jedno drugo pitaju kako su ili šta ima novo, ali i da jedno prema drugom gaje profesionalno poštovanje. 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove