"UKINULA SAM MU TO": Devojka Andrije Miloševića o početku ljubavne romanse sa glumcem

Novosti online

06. 10. 2021. u 11:29

GLUMAČKO-partnerski par Aleksandra Sandra Tomić i Andrija Milošević sa nestrpljenjem čekaju da postanu roditelji, a radosna vest da čekaju bebu ih je usrećila, jer su je dugo priželjkivali.

УКИНУЛА САМ МУ ТО:  Девојка Андрије Милошевића о почетку љубавне романсе са глумцем

Foto: Instagram

Sandra je jednom prilikom otkrila kako je izgledao početak Andrijine i njene romanse.

- Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorišnu predstavu "Mala sirena" u pozorištu "Boško Buha". Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin - kazala je buduća majka.

- Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto - dodala nam je Tomićeva.

Andrija i Sandra su, podsetimo, bili oduševljeni kad su saznali da će se konačno ostvariti kao roditelji, dok je ona odlučila da je vreme da posao ostavi po strani.

- Kada su saznali da će postati roditelji Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja, koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvideli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se sa decom svojih prijatelja igraju. Sandra je odlučila da se povuče iz pozorišta kako bi se posvetila trudnoći. Srećne vesti rekli su samo najbližima - rekao je izvor za "Blic".

ZAPRATITE NPORATL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

Darko Lazić potvrdio vezu sa Barbarom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)