MARIJA EGELJA PROGOVORILA O PLASTIČNIM OPERACIJAMA: Voditeljka poslala jaku poruku i otkrila da li je nešto korigovala na sebi

Novosti online

26. 09. 2021. u 10:31

MARIJA Egelja važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a mnogi ističu da je jedan od razloga to što je u moru "doteranih" lica sa javne scene, uspela da zadrži svoju prirodnost.

МАРИЈА ЕГЕЉА ПРОГОВОРИЛА О ПЛАСТИЧНИМ ОПЕРАЦИЈАМА: Водитељка послала јаку поруку и открила да ли је нешто кориговала на себи

Marija Egelja/Foto: Instagram

Voditeljka je nedavno napunila 30 godina i tom prilikom istakla da do sada nije postala "rob trendova", te da ima sede i bore kojih se ne stidi.

- Da, imam bore smejalice, da, imam po koju sedu, ne farbam se, ne botoksiram se, ne fotošopiram, bore pokazuju da se smejem i plačem, a sede da sam zakoračila u klub 30+. Prirodno je najlepše, hvala ti mama - poručila je Marija na svom Instagramu.

Njenu poruku, mnoge dame sa javne scene su dočekale sa oduševljenjem, pa su se ispod objave nizale brojne poruke podrške.

BONUS VIDEO:

ZDRAVKO ČOLIĆ PEVA NA VENČANjU TERZIĆEVOG SINA: Mladenci plesali dok im je Čola pevao na uvce

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)