"IDOL IZ DETINJSTVA": Ovako je Ceca govorila o Minji Suboti

Novosti online

17. 09. 2021. u 10:02

LEGENDARNI voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini, a brojne poznate ličnosti oprostile su se od njega na društvenim mrežama.

ИДОЛ ИЗ ДЕТИЊСТВА: Овако је Цеца говорила о Мињи Суботи

Foto: Instagram/cecaraznatovic

Jednom prilikom Ceca Ražnatović slikala se sa Minjom, idolom svog detinjstva, a tada nije krila oduševljenje. Ona je na Instagramu 2017. godine objavila fotografiju sa Minjom koji ju je zagrlio, a oboje su bili nasmejani.

- Idol iz detinjstva, živa legenda, Minja Subota... Čovek izuzetne harizme i energije... Fascinirana - napisala je tada u opisu fotografije pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Podsetimo, Minja je rođen u Sarajevu 8. 11. 1938. godine. Bio je član Udruženja kompozitora Srbije, Udruženja muzičara džeza, zabavne, pop i rok muzike Srbije i USUF-a Srbije.

Kao kompozitor napisao je mnoge kompozicije zabavne muzike i šansona, a kao vokalni solista snimio veliki broj ploča iz ove oblasti u Jugoslaviji i Rusiji. Kompozicije su mu izvođene na mnogim festivalima: "Beogradsko proleće" (nagrada žirija novinara), "Beogradsko proleće" dečja pesma (nekoliko nagrada žirija), "Festival vojničke pesme"..

BONUS VIDEO - Blista u belom: Dragana Mirković najavila turneju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba