VRTOGLAVA SUMA NOVCA ZA UČEŠĆE U ŽIRIJU: Evo za koliko je Ceca Ražnatović pristala da zameni Jelenu Karleušu u "Zvezdama Granda"

Novosti onlajn

04. 09. 2021. u 09:54

VEST o dolasku Cece Ražnatović u žiri “Zvezda Granda” izazvao je veliku pompu u javnosti, a da se pevačica dogovorila sve kako joj odgovara, dokazuje i sastanak koji je imala sa Sašom Popovićem u njegovoj vili na Bežanijskoj kosi, gde su obavili duži sastanak.

ВРТОГЛАВА СУМА НОВЦА ЗА УЧЕШЋЕ У ЖИРИЈУ: Ево за колико је Цеца Ражнатовић пристала да замени Јелену Карлеушу у Звездама Гранда

Foto: Instagram

Ražnatovićeva se dogovorila da sedne u stolicu žirija za 200.000 evra po sezoni.

Folkerka je potpisala ugovor na tri godine, što znači da će za taj period inkasirati čak 600.000 evra.

Međutim, pošto se očekuje da Cecinim dolaskom gledanost skoči, ona je potpisala drugačiji ugovor od ostalih članova žirija, te ukoliko produkcija premaši očekivano, u tom slučaju cifra koju će dobiti biće veća za čak 30 odsto.

— Ceca je potpisala ugovor koji je veoma precizno napravljen, da nijedna sitnica ne može da bude nejasna. Popović je izboksovao najbolje uslove kako bi ona prihvatila angažman, a znao je da to neće biti mala cifra – priča izvor i dodaje detalje sa njihovog sastanka.

— Ceca je oduvek verovala Saši da je čovek od reči, što je njoj u poslu izuzetno bitno. Takođe, dogovor je i da ona predstavi sebe u jednom novom svetlu – kaže sagovornik za medije.

(24sedam)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena