CECA O ŽIRIJU U "ZVEZDAMA GRANDA": Neću omalovažavati kandidate, nije poenta takmičenja da neko plače na sceni!

Novosti online

03. 09. 2021. u 11:19

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se nakon vesti, koja je juče odjeknula u medijima, da je u žiriju nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

ЦЕЦА О ЖИРИЈУ У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Нећу омаловажавати кандидате, није поента такмичења да неко плаче на сцени!

Foto: I. Marinković

- Zemljotres se nije dogodio. Desila se sjajna ponuda i obostrana dobra volja da jedno muzičko takmičenje podignemo na još viši nivo i dodatno ispopularizujemo. Uz sve to da uz zajedničku snagu i iskustva formiramo nova lica na muzičkoj sceni. Izvesno vreme su trajali pregovori, a konkretizovali smo ih tek juče. Nisam želela da o tome pričam u javnosti dok ne bude potpisan ugovor, čim je to učinjeno, produkcija je izašla sa svojim saopštenjem. Imam iskustvo u takmičenjima, prvo sam sama učestovala na istima i borila se za prva mesta, a onda sam kada sam napravila određene godine karijere postala deo „Pinkovih zvezda“. Iskreno iz tog takmičenja vučem sjajne utiske - rekla je pevačica za "Blic".

Ceca je otkrila i na koji vremenski period je potpisala ugovor sa Grand produkcijom.

- U ovom momentu mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obeležimo u najboljem mogućem svetlu - rekla je pevačica i otkrila da li će biti stroga ili ne:

- Ne mogu da idem protiv svojih principa kojih se držim već godinama. To je da mišljenje o tome kako neko peva može da se kaže, a da to bude ipak kulturno i lepo sročeno, ali da nikoga ne posramite javno niti izložite ismevanju. Reč je o mladim ljudima koji nemaju dovoljnog iskustva na sceni, ni pred kamerama, a posebno ne kada ispred njih sedi skoro deset ljudi koji treba da ih ocenjuju. Pri tome su skupili mnogo hrabrosti da se okušaju u nečemu i izbore za bolje sutra - kaže Ceca, a potom je odgovorila na pitanje da li će vređati takmičare.

- Nije poenta takmičenja da neko plače na sceni, da se vi derete na kandidate i da ih omalovažavate. Jedan takmičarski šou program, kako ga mnogi nazivaju, treba da utiče na kandidata da bude u svakom narednom krugu još bolji. A na kraju da pobedi onaj koji se najviše trudio ili ima najveći talenat. Trudiću se da svoje znanje i sve ono što sam naučila za preko trideset godina karijere implementiram u ovo takmičenje. Mislim da mi budem iskreni, ako pogledate bilo koji strani program te vrste, videćete da je tako - naglasila je Svetlana Ražnatović.

Folkerka je objasnila i u kakvim je odnosima sa članovima žirija:

- Niko od članova žirija u direktnom susretu nije imao ništa loše da mi kaže, već naprotiv, dobijala sam uvek veoma lepe komentare na račun mog rada, izgleda, karijere i brojne druge stvari. Hvala im na tome. Ne vidim zašto bi novi lični susreti bili drugačiji od tih, prepuni srdačnosti i komplimenata. Želim da negujemo dobru energiju i da svi mi budemo u službi toga da najbolji i najtalentovaniji se afirmišu i nađu u finalu.

BONUS VIDEO

CECA U AKVA PARKU JUGOVO: Pevačica oduševila publiku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)