MILAN MARIĆ POZITIVAN NA KORONU: Evo kako se glumac oseća i koliko će trajati oporavak

Novosti onlajn

16. 08. 2021. u 13:53

GLUMAC Milan Marić pozitivan je na korona virus.

МИЛАН МАРИЋ ПОЗИТИВАН НА  КОРОНУ: Ево како се глумац осећа и колико ће трајати опоравак

Foto: K. Mihajlović

Marića uskoro očekuje snimanje treće sezone serije "Državni službenik", ali ekipa će raspored prilagoditi njemu, što je za naš list potvrdila Nataša Drakulić.

- Čula sam s Milanom. Nema teži oblik korone. Očekujemo da će se oporaviti za najviše dve nedelje. Snimanje naše serije treba da počne u Istanbulu. Trenutno pišem nastavak "Ubica mog oca" i serijom se bave drugi ljudi. Milan će od nas imati podršku i sve što nam bude potrebno - kaže Nataša Drakulić, dramaturg ovog projekta i desna ruka Predraga Gage Antonijevića.

Glumac je u toku pandemije veoma vodio računa o svojim bližnjim, koje nije zagrlio gotovo pola godine. On je nedavno otkrio da vodi računa o svom zdravlju i da ide kod psihoterapeuta.

- Ukoliko se ne suočavate s nekom bolešću, odlika mladog čoveka jeste da o zdravlju uopšte ne razmišlja, da misli da je ono neustrašiv izvor, reka koja konstantno teče istim tokom, da može sve. Sazrevajući, shvatite da to i nije baš tako. Ako uzmemo u obzir gde i kako živimo, intenzitet informacija koje konstantno primamo, stres, vreme koje je nesigurno, turbulentno, blage anksioznosti koje se javljaju na svakodnevnom nivou, moramo se zapitati kako da produžimo osećaj zdravlja i zaštitimo se od svega što je duže moguće, a da ipak ne živimo krijući se od svega toga. Bitno je osluškivati svoje telo i otići jednom godišnje na sistematski pregled. To nije ništa strašno, neophodno je, kao i briga o psihičkom zdravlju - rekao je glumac jednom prilikom za "Gloriju".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)