PRAVA PORODIČNA MOLITVA: Majka jedanaestoro srpčića objavila pesmu "Sačuvaj mi dušu, bože"

V.N.

09. 08. 2021. u 08:45

NA praznik Ognjena Marija objavljena je pesma "Sačuvaj mi dušu, Bože", koju izvodi Maja Kovačević sa svojom decom, a reč je o svojevrsnoj molitvi za sve tužne, usamljene i bolesne, da im gospod i Majka Božja "iscele i sačuvaju dušu, svaku ranu zacele i tugu u radost pretvore".

ПРАВА ПОРОДИЧНА МОЛИТВА: Мајка једанаесторо српчића објавила песму Сачувај ми душу, боже

Foto Privatna arhiva

Muziku i aranžman za kompoziciju uradio je Aleksandar Kovačević, na Majin tekst, a osim nje, otpevali su je deca Milica, Miloš, Milana, Mihailo, Radoš, Ratko, Ružica, Gerasim, Nektarije, Jovan i Đorđe, sa kumom Danicom Đošić.

Maja Kovačević je majka jedanaestoro Srpčića, kako voli da kaže, kao što ne voli da potencira ono "samohrana", što je činjenično stanje. Direktorka je prosvetiteljske akcije

"Zavoli, voli, glas Srbije", koja neguje duhovnost srpskog naroda i našu kulturnu baštinu.

- Pesmu sam otpevala sa decom, jer mi sa njima to ide najlakše, i kumom, tako da je ona skoro kompletno porodična - rekla je za naš list Maja, koja je napisala mnogo pesama i proznih tekstova. - Biće mi drago ako je slušaoci dožive onako, ili bar delimično onako, kako sam je ja doživela. Misija mi je da vratim veru, a samim tim i dobro u ljudima, bez čega opstanka nema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)