BIO JE TO SKLOP TALENTA I SREĆE: Popularna voditeljka otkriva kako je započela svoju karijeru u svetu televizije

Novosti online

31. 07. 2021. u 09:34

POPULARNA voditeljka Sanja Marinković bila je gošća u jednoj emisiji u kojoj je otkrila kako je počela karijeru po kojoj je danas jako popularna.

БИО ЈЕ ТО СКЛОП ТАЛЕНТА И СРЕЋЕ: Популарна водитељка открива како је започела своју каријеру у свету телевизије

Foto ATA Images

Kada sam imala šest godina shvatila sam je televizija moj poziv. Kao mala sam bila balerina, bila sam u krupnom kadru na nacionalnoj televiziji, i zahvaljući tome putovala sam po Srbiji – priča Sanja, pa nastavlja:

- Ako si želeo da se baviš televizijom u tom vreme, nisi imao mnogo mogućnosti. Nikakvi konkursi nisu postojali, bila su samo poznanstva. Bila sam harizmatična, volela sam kameru i imala sam dobru dikciju, pa mi jedan prijatelj zakazao sastanak sa urednikom jutarnjeg programa. Pola ljudi nisam ni znala, ali to je bio jedan sklop talenta i sreće. Bila sam toliko srećna, i sve je posle išlo svojim tokom, tako sam pekla zanat - rekla je voditeljka.

Ona je prepričala i kako se prvi put uključila u živi program.

- Jedno jutro se desilo da se jedna devojka razbolela, meni krenuli da viču: "Brzo, idemo lajv" i ja sako oblačim i uključim se. Njima se to dopalo, a u dogovoru sa Boškom Jakovljevićem prešla sam na Pink i tu nastaje magija – otkriva Marinkovićeva.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri