ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA (17) NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Pevač uznemiren zbog njenog ponašanja, majka stala u odbranu (FOTO)

Novosti online

19. 07. 2021. u 21:55

ĆERKA Harisa DŽinovića, Đina, nedavno je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila detalje o svojoj vezi sa fudbalerom Andrejom Đurićem, a medijska propraćenost koja je usledila zatim unela je nestabilnost u porodično gnezdo pevača.

ЋЕРКА ХАРИСА ЏИНОВИЋА (17) НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ПРОВОЦИРА: Певач узнемирен због њеног понашања, мајка стала у одбрану (ФОТО)

Foto: D.Milovanović

Nakon što je Đina (17) javno odgovorila svojim pratiocima na razna i škakljiva pitanja o svojoj intimi, mediji su preneli sve do detalja. To što se ime njegove ćerke u takvom kontekstu pojavljuje u medijskim napisima, navodno je duboko uznemirilo pevača Harisa DŽinovića.

- Harisa mnogo brine Đina, jer sve o tome dospe do medija, a najviše preko Instagrama – priča izvor Skandala i dodaje:

- Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali džaba. Mediji od tada sve više pišu o njoj jer je u vezi s mladim fudbalerom koji igra za Zvezdu, pa je Brki jasno da će tek biti svega oko toga u medijima. Melini je u celoj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum - otkrio je neimenovani izvor.

Inače, Đina je već poznata da potme da na druđtvenim mrežama objavljuje vruće i provokativne slike, poput onih u bikiniju i pored bazena u porodičnoj vili, a s obzirom na njene godine - nije ni čudo što njen otac ludi.

(Stil Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)