NATAŠA JANJIĆ HITNO OPERISANA: Glumica se odmah oglasila iz bolnice (FOTO)

Novosti online

06. 06. 2021. u 22:27

GLUMICA Nataša Janjić pratioce na Fejsbuku je obavestila da se nalazi u bolnici u Splitu nakon što je završila na hitnoj operaciji bubrežnog kamenca.

НАТАША ЈАЊИЋ ХИТНО ОПЕРИСАНА: Глумица се одмах огласила из болнице (ФОТО)

Foto: Instagram

Glumica je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta i napisala šta se dogodilo.

- Ono kad se mama i tata spuste na more…. Nakon havarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prestola dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/deda- servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor…. Onda usledi temperatura jednog, posete pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim! Ovim putem veliko hvala svim lekarima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu. Pozdravljam vas sve iz horizontale - napisala je Janjić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)