U ČEMU JE NJENA TAJNA? DŽenifer Aniston - dama koja ne stari (FOTO)

Novosti online

06. 06. 2021. u 21:56

POPULARNA glumica Dženifer Aniston uvek je u top formi, a nedavno je napunila 52 godine.

У ЧЕМУ ЈЕ ЊЕНА ТАЈНА? Џенифер Анистон - дама која не стари (ФОТО)

Foto: Instagram

Svoju odličnu figuru glumica duguje svom načinu života kao i redovnom treniranju.

Njen trener Leon Azbjuk istakao je da Dženifer Aniston vežba svakog dana po sat i po vremena, naravno u skladu sa profesionalnim obavezama.

- Na kraju svakog treninga osećam se lepo, i mislim da ne postoji ništa bolje od brige o sopstvenom telu, a treningom pojačavamo i lučenje endorfina- hormona sreće. Benefit vežbanja je da nam um i telo blistaju - istakla je glumica.

- Dženifer je osoba koja voli izazove, uvek se trudim da osmislim trening i iznenadim njene mišiće. Vežbamo kardio fitnes, koji se sastoji i od penjanja uz stepenice, a to je sjajan trening - istakao je trener Leon Azbjuk.

Trener ističe i da glumica od svih treninga najviše voli boks i jogu. Veoma je dosledna, a kada trenira, ustaje rano uz nezaobilaznu dijetu u ishrani.To je dijeta 16:8, što znači da osam sati konzumira hranu, a 16 sati posti. Sve je u dogovoru sa nutricionistima. Njena ishrana se uglavnom sastoji od proteina i povrća koje jede za ručak, a večera je lagana salata ili jela od ribe.

Tokom nedelje postoji dan kada je dozvoljeno jesti sve, po ličnom izboru. Aniston voli meksičku hranu, tortilje natopljene sosovima.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)