POTRAGA ZA DEČAKOM IZ NEVESINJA JOŠ NIJE GOTOVA: Uključila se Gorska služba, pronađeni tragovi bicikla

Novosti online

26. 03. 2021. u 20:37

U NEVESINjE je stiglo 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cele BiH i pokrenuta je opsežna potraga za desetogodišnjim Vukašinom Samardžijom.

ПОТРАГА ЗА ДЕЧАКОМ ИЗ НЕВЕСИЊА ЈОШ НИЈЕ ГОТОВА: Укључила се Горска служба, пронађени трагови бицикла

Foto: MUP

Dečak je nestao juče oko 15.30.

– Stiglo je oko 110 pripadnika Gorske službe spasavanja iz cele BiH, ima policije i meštana – rekao je načelnik Stanice Gorske službe spasavanja Čitluk Žarko Pehar, koji rukovodi potragom.

Pehar je naveo da se pretražuje širi teren Nevesinjskog polja prema Gacku i da su pronađeni određeni tragovi bicikla u blatu.

Teren koji se pretražuje jako je nepristupačan.

Pripadnici Gorske službe spasavanja potragu obavljaju sa opremom, psima i dronovima.

Policijska stanica Nevesinje jutros je zaprimila prijavu da je juče oko 15.30 časova nestao desetogodišnji Vukašin Samardžija, nastanjen u mestu Bojišta, opština Nevesinje.

Dečak je visok oko 130 centimetara, sitne je građe, crne kose i crnih očiju. Poslednji put je viđen u jakni plave boje sa bijelim šarama, sivoj trenerci i braon gumenim čizmama. Smatra se da se dečak od kuće udaljio biciklom sa psom, rase šarplaninac.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima