Odgovor firme "Cofis" d.o.o. Export - import Beograd

Novosti online

25. 03. 2021. u 14:00

Odgovor prenosimo u celosti bez izmena.

Одговор фирме Cofis d.o.o. Export - import  Београд

Foto Kosmos.ba

"Na veb strani www.novosti.rs od 26.02.20201. godine OM objavljene su neistinite, neproverene i nepotpune informacije kojima je naneta šteta, povređena prava i interesi firme "Cofis" d.o.o. Export - import  Beograd.

U skladu sa načelima objektivnog informisanja bili ste u obavezi da proverite informacije i kod druge strane pomenute u tekstu, preduzeće "Cofis" .

Netačni su navodi iz teksta da je "Kosmos" radio određene poslove za Vladu Egipta. Po ugovorima "Cofis" je kao krupan naručilac posla angažovao  "Kosmos" za delimičnog izvršioca te se ne radi o komisionom ugovoru između strana. Istim ugovorom je precizirano da se sve vezano za ove ugovore tretira kao poslovna i vojna tajna između ugovornih strana, a i prema trećim licima. Objavljivanjem podataka u tekstu došlo je do objavljivanja poslovne i vojne tajne..

U tekstu se navodi da je "Kosmos" uredno ispoštovao svoje obaveze, ali ih nije u potpunosti isplatio, što je netačno. "Kosmos" je znatno kasnio i samo delimično izvršio svoje ugovorne obaveze, tako da ugovoreni iznos nije mogao biti ni isplaćen u celosti.

Takođe, podaci o iznostu nenaplaćenih potraživanja su netačni.

Imajući u vidu odredbe Zakona o javnom informisanju, molimo da objavite demanti i opozovete netačne informacije.

S poštovanjem

Direktor Radoš Rubaković, dipl.ek.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!