ZARAŽENI SE ZABARIKADIRAO U HOTELSKOJ SOBI: Nakon intervencije trojica dobojskih policajaca završila u samoizolaciji

LJ. Đ.

19. 03. 2021. u 00:24 >> 00:26

PRIPADNICI policijske uprave Doboj su interevencijom rešili "kriznu situaciju", ali su trojica policajaca nakon toga završila u samoizolaciji.

ЗАРАЖЕНИ СЕ ЗАБАРИКАДИРАО У ХОТЕЛСКОЈ СОБИ: Након интервенције тројица добојских полицајаца завршила у самоизолацији

Foto: Arhiva VN

Naime, prema izveštaju PU, Policijskoj stanici Doboj 1, oko 11 časova i 20 minuta prijavljeno je da se lice inicijala N.V. iz Visokog (FBiH) nalazi u sobi jednog hotela u Doboju, te da je isto pretilo da će pucati ako neko pokuša nasilno da uđe u hotelsku sobu u kojoj se zabarikadiralo.

Policijci su odmah postupili po prijavi, nakon čega su evakuisali goste i osoblje hotela, te nakon dvadesetominutnog razgovora sa licem, isto su bez upotrebe sile uspjeli staviti pod kontrolu. Tokom intervencije utvrđeno je da navedeno lice nije bilo naoružano.

Licu je ukazana ljekarska pomoć od strane Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, odakle je isto prevezeno na Odjeljenje neuropsihijatrije u dobojskoj bolnici.

S obzirom da je naknadno utvrđeno da je N.V. pozitivan na virus korona, tri policijska službenika koja su bila u kontaktu sa istim su upućena u samoizolaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)