PUCAO KROZ KROVNI PROZOR "BMV": Šok na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor

N. Đ.

17. 03. 2021. u 07:13

PRNjAVORSKA policija prekršajno je kaznila M. R., za koga je utvrđeno da je pucao iz gasnog pištolja tokom vožnje magistralnim putem Klašnice-Prnjavor u mestu Ratkovac, kao i vlasnika pištolja R. Đ.

ПУЦАО КРОЗ КРОВНИ ПРОЗОР БМВ: Шок на магистралном путу Клашнице-Прњавор

Foto: Depositphotos

- Službenici Policijske stanice Prnjavor u subotu su uručili prekršajni nalog M. R. iz Prnjavora zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju i municiji - saopšteno je iz PU Banjaluka.

U saopštenju se navodi da je Policijskoj stanici Prnjavor tog dana prijavljeno da je na magistralnom putu u mestu Ratkovac, Opština Prnjavor, uočen automobil marke BMV, i da nepoznato lice ispaljuje hice iz pištolja kroz krovni prozor.

- Kontrolom vozila utvrđeno je da se radi o gasnom pištolju, vlasništvo R. Đ. iz Prnjavora, koji je pozajmio pištolj M. R. koje je ispalilo više hitaca kroz krovni prozor vozila. Licu R. Đ. je uručen prekršajni nalog - ističu u banjalučkoj PU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba