MINISTAR ĐOKIĆ SAOPŠTIO: Poskupljenje struje u Republici Srpskoj odloženo

R.S.

09. 02. 2021. u 11:21

MINISTAR energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić kazao je danas da je odluka o poskupljenju električne energije u Republici Srpskoj - „odložena".

МИНИСТАР ЂОКИЋ САОПШТИО: Поскупљење струје у Републици Српској одложено

Foto V.Stojakovic

- U ovom trenutku nija donesena odluka o poskupljenju struje. Predsednik Vlade RS je istakao da, s obzirom da je u toku pandemija, činimo velike napore i solidarno delujemo sa svim građanima da iznesemo ovaj teret koji je pao i na naša i na leđa celog sveta. Razmatranje promene cene električne energije je odgođeno – kazao je Đokić.

On je pojasnio je da su se nove cene električne energije formirale nakon što su se za Rudnik i termoelektranu Ugljevik potvrdili dodatni troškovi, a nakon što su proveli projekat odsumporavanja na postrojenjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)