BIJELJINA: Veliko interesovanje građana za Dan otvorenih vrata

V. Mitrić

30. 01. 2021. u 19:04

INTERESOVANjE građana za Dan otvorenih vrata je veliko i zato ćemo danas saradnici i ja razgovarati sa više od stotinu sugrađana, saslušati ih i pokušati da pronađemo najbolji model za rješavanje njihovih problema, izjavio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

БИЈЕЉИНА: Велико интересовање грађана за Дан отворених врата

Foto: V. Mitrić

U okviru Dana otvorenih vrata, čije je održavanje predviđeno svake posljednje sedmice u mesecu, građani Bijeljine imaju priliku da iznesu svoje probleme, prijedloge za unapređenje lokalne zajednice ili ukažu na propuste u radu Gradske uprave Grada Bijeljina, javnih preduzeća i ustanova.

- Najviše je pritužbi na nezaposlenost, ekonomski ambijent u kojem građani žive, ali mnogo je i komunalnih problema na koje nam  ukazuju, a koje ćemo na ovaj način brže proslijediti nadležnim odjeljenjima u Gradskoj upravi. Cilj je da obezbijedimo što čvršću saradnju Grada i ljudi koji žive u Semberiji, ali i da uspostavimo praksu transparentnih konkursa za zaposlenje u javnim ustanova, gdje će moći da se zaposle samo najstručnije osobe – istakao je Petrović.

Među građanima koji su iskoristili priliku da razgovaraju sa gradonačelnikom je i Jelica Đorđić iz Bijeljine.

- Ovo je pravi potez gradonačelnika i Gradske uprave jer direktno možemo izneti probleme. Samohrana sam majka i danas sam došla da razgovaram o mogućnosti za zaposlenje deteta – zaključila je Đorđićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!