SEKS NAPLAĆIVALE 400 MARAKA: Evo ko su državljanke Srbije uhvaćene u prostituciji - epilog velike policijske akcije "Dolar"

O. MATAVULJ

25. 01. 2021. u 08:05

СЕКС НАПЛАЋИВАЛЕ 400 МАРАКА: Ево ко су држављанке Србије ухваћене у проституцији - епилог велике полицијске акције Долар

Foto Skrinšot MUP RS

VLASNIK striptiz kluba "Karibik dens" Lari Živković, koji je uhapšen u akciji "Dolar", pušten je na slobodu, kao i dve devojke iz Banjaluke, dok su državljanke Srbije i gosti iz Slovenije predati Terenskom uredu za strance BiH.

Policija će protiv Živkovića podneti izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je počinio krivična dela navođenje na prostituciju, te nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije, jer je klub radio posle 22 časa.

- Protiv pravnog lica, odnosno striptiz kluba, podnesena je prijava komunalnoj policiji i naknadno će se odlučiti da li će klub biti privremeno zatvoren - navode u PU Banjaluka.

HOTEL SAMO IZNAJMIO PROSTOR

MEDŽAMENT hotela "Ćetojević" saopštio je da nema nikakve veze sa akcijom "Dolar",jer da je racija izvršena u striptiz klubu "Karibik dens" koji koristi iznajmljeni prostor.

- Hotel ne radi od marta 2020. zbog epidemije virusa korona. Akcija je izvršena u klubu, kojem je izdat poslovni prostor i čiji vlasnik nije vlasnik hotela. Vlasnici hotela nemaju nikakve veze sa klubom i radnjama koje se u njemu odvijaju - saopštio je menadžment "Ćetojevića".

Izvor blizak istrazi kaže da su tri od šest privedenih devojaka tokom kriminalističke obrade priznale da su se bavile prostitucijom, dok su ostale to negirale tvrdeći da su samo radile kao plesačice. Prostituciju su priznale državljanke Srbije Zvezdana D. i Nina K., te Adna M. iz Banjaluke, koje su zbog toga prekršajno sankcionisane.

- One su priznale da su seksualne usluge naplaćivale 400 maraka - kaže izvor iz istrage.

Kako saznajemo, sve četiri državljanke Srbije će biti proterane iz BiH.

U akciji su uhapšeni još i državljani Slovenije Bernard Ćosić, kod kojeg je pronađena manja količina droge, te Alen Duranović, Miroslav Savanović i Mirhad Ferhatović koji su pozitivno testirani na kokain. Dvojica od četvorice biće proterana iz zemlje. Osim toga, Ćosić je prekršajno sankcionisan zbog posedovanja droge, a Savanović zbog ometanja policijskih službenika.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)