DODIK UĆUTKAO SVE SRPSKE NEPRIJATELJE: RS će odustati od 9. januara, kad Amerika odustane od 4. jula!

Novosti online

16. 01. 2021. u 22:43

ДОДИК УЋУТКАО СВЕ СРПСКЕ НЕПРИЈАТЕЉЕ: РС ће одустати од 9. јануара, кад Америка одустане од 4. јула!

Foto: Printscreen/Jutjub/RTRS

SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će Republika Srpska odustati od 9. januara kada Amerika odustane od 4. jula.

Dodik je rekao i da bi bilo bolje da se Bošnjaci odreknu koncepta o zemlji, kojom će da dominiraju.

On je ponovio da je BiH suštinski i životno podeljena zemlja, što znaju i oni koji se prave da to ne vide, te da okretanje glave od istine nikad ne donosi rešenja i nikome ne koristi.

- Ne mislim da među nama treba praviti granice i kineske zidove, ali treba dopustiti narodima da upravljaju svojim resursima, a ne da u drugima vide opasnost, da decenijama strepe i podozrevaju stalno se boreći i sukobljavajući na toj relaciji, čime se zaludno iscrpljujemo i samo gubimo vreme - naveo je Dodik.

(Politika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Rašo

17.01.2021. 08:43

Одустали би муслимани да их Запад не хушка јер би схватили да је то узалудан напор. Овако, уз њихову подршку мисле да је то изводљиво јер су већ на основу те подршке постали некакав народ, па добили неку државу и сад траже још!

prellee

17.01.2021. 09:47

Tako je Dodik. Dan rođenja se poštuje i uvijek ostaje isti, kad je okupacija, kad je nasilje nad Republikom Srpskom, kad je mrze, kad je vole, kad to njeni stanovnici i borci žele. To druga strana treba da prihvati a ne mora, ako je zla.