ODUZET "TURAN" I ORUŽJE: Neplaćene kazne skupo koštale Renata Marjanovića iz Prijedora

O. MATAVULj

13. 01. 2021. u 07:13

POLICIJA je oduzela automobil "folskvagen turan" Renatu Marjanoviću (32) iz Prijedora nakon što je, prilikom kontrole saobraćaja, utvrđeno da za neplaćene kazne duguje čak 15.885 maraka.

ОДУЗЕТ ТУРАН И ОРУЖЈЕ: Неплаћене казне скупо коштале Рената Марјановића из Приједора

Foto "Fejsbuk"

Marjanović, koji već ima policijski dosije, zaustavljen je u Kozarskoj Dubici i policija je u vozilu pronašla i nelegalno oružje, zbog čega će biti i krivično gonjen.

- Vozilo "turan", kojim je upravao R. M., oduzeto je 11. januara jer je proverom kroz bazu podataka utvrđeno da vozač duguje 15.885 KM po osnovu neplaćenih kazni. O svemu je obavešten sudija za prekršaje Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici kojem će biti dostavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv R. M. - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

MALTRETIRAO SUGRAĐANINA

RENATA Marjanovića policija je i ranije dovodila u vezu sa nasilničkim ponašanjem. U žižu javnosti dospeo je u martu 2019. godine kada je na otpadu sekundarnih sirovina maltretirao i vređao sugrađanina bošnjačke nacionalnosti, koga je uz pretnje i udarce naterao da sa autoprikolice skine nalepnicu sa grbom BiH. Snimak torture objavio je na svom fejsbuk-profilu.

U policiji navode da je u pretresu "turana" otkrivena poluautomatska puška, bajonet za vojnu pušku, ručna bomba M-75 i 26 puščanih metaka.

- Pretres je izvršen uz saglasnost tužilaštva i po naredbi Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici. Oduzeti predmeti biće deponovani u depozit suda, a nakon kompletiranja predmeta protiv R. M. biće dostavljen izveštaj za počinjeno krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija - navode u PU Prijedor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije