ODUZET "TURAN" I ORUŽJE: Neplaćene kazne skupo koštale Renata Marjanovića iz Prijedora

O. MATAVULj

13. 01. 2021. u 07:13

ОДУЗЕТ ТУРАН И ОРУЖЈЕ: Неплаћене казне скупо коштале Рената Марјановића из Приједора

Foto "Fejsbuk"

POLICIJA je oduzela automobil "folskvagen turan" Renatu Marjanoviću (32) iz Prijedora nakon što je, prilikom kontrole saobraćaja, utvrđeno da za neplaćene kazne duguje čak 15.885 maraka.

Marjanović, koji već ima policijski dosije, zaustavljen je u Kozarskoj Dubici i policija je u vozilu pronašla i nelegalno oružje, zbog čega će biti i krivično gonjen.

- Vozilo "turan", kojim je upravao R. M., oduzeto je 11. januara jer je proverom kroz bazu podataka utvrđeno da vozač duguje 15.885 KM po osnovu neplaćenih kazni. O svemu je obavešten sudija za prekršaje Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici kojem će biti dostavljen zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv R. M. - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

MALTRETIRAO SUGRAĐANINA

RENATA Marjanovića policija je i ranije dovodila u vezu sa nasilničkim ponašanjem. U žižu javnosti dospeo je u martu 2019. godine kada je na otpadu sekundarnih sirovina maltretirao i vređao sugrađanina bošnjačke nacionalnosti, koga je uz pretnje i udarce naterao da sa autoprikolice skine nalepnicu sa grbom BiH. Snimak torture objavio je na svom fejsbuk-profilu.

U policiji navode da je u pretresu "turana" otkrivena poluautomatska puška, bajonet za vojnu pušku, ručna bomba M-75 i 26 puščanih metaka.

- Pretres je izvršen uz saglasnost tužilaštva i po naredbi Osnovnog suda u Kozarskoj Dubici. Oduzeti predmeti biće deponovani u depozit suda, a nakon kompletiranja predmeta protiv R. M. biće dostavljen izveštaj za počinjeno krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija - navode u PU Prijedor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)