DAR ZA PRVOROĐENU BEBU U OVOJ GODINI: Načelnik Prnjavora poklonio Teodori dukat

N.Đurić

10. 01. 2021. u 14:17

ДАР ЗА ПРВОРОЂЕНУ БЕБУ У ОВОЈ ГОДИНИ: Начелник Прњавора поклонио Теодори дукат

Foto: A. Atić

ČELNI čovek Prnjavora Darko Tomaš darovao je zlatnim dukatom Teodoru Ratkovac iz Donjih Smrtića, prvorođenu bebu u ovoj godini sa područja ove krajiške opštine.

Darivanje prvorođene bebe jedna je od najlepših načelničkih dužnosti, naglasio je Tomaš, uz čestitke roditeljima Dragani (22) i Savi (23) u njuhovom domu u Smrtićima.

-Do sada je bila praksa da se prva novorođena beba u prnjavorskom porodilištu daruje, ali je trenutno porodilište zatvoreno zbog trijaže na korona virus i sve porodilje se šalju u porodilište u Banjaluku ili Gradišku. Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske dobili smo informaciju da je upravo Teodora prva rođena beba sa područja naše opštine-obrazložio je Tomaš.

Teodorin otac Savo ističe da je Nova godina za njega i suprugu započela s najlepšim darom-rođenjem kćerkice, pogotovo imajući u vidu da im je to prvo dete.

Teodora je svet ugledala 1. januara u banjalučkom porodilištu sa 3.200 grama i 50 centimetara.

-Ogromna nam je želja da naša Teodora dobije još troje, pa i četvoro braće ili sestara! Život u velikim porodicama je zasigurno nešto najlepše što može da se vidi i doživi-poručuju Savo i Dragana, čiju neizmernu sreću u zajedničkom domaćinstvu dele i Savovi roditelji, baka i ded, Slavka i Radovan Ratkovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)