HTELI DA ZAPALE PUMPU? Mladići „divljali“ nadomak Bijeljine

V. M.

21. 10. 2020. u 17:27

POLICIJSKOJ stanici Bijeljina,sinoć oko 19,30 časova kafedžija iz sela Ljeljenči prijavio je da ga je napaonepoznat muškarac,a da su mu napadač i njegov saučesnik oštetili inventar.

ХТЕЛИ ДА ЗАПАЛЕ ПУМПУ? Младићи „дивљали“ надомак Бијељине

Foto: PU Doboj

Kafedžija je upućen na pregled, a lekar se još nije izjasnio o stepenu povreda.Na mestu događaja policija se uverila da su navodi prijave tačni.

Ubrzo, potom, policija prima prijavu da su na benzinskoj pumpi u tom semberskom selu, došla dva muška lica ,koja su uzela crevo od plina, koji su počeli da puštaju, uz pretnje da će da zapale benzinsku pumpu. Radnici pumpe su ih savladali i zadržali do dolaska patrole policije.

-Pripadnici Policijske stanice Bijeljina utvrdili su da se radi o A.A. kao i maloletniku iz Bijeljine -kaže Aleksandra Marić,portparoka PU Bijeljina. -Oni su crevom za točenje plina pretili da će da zapale benzinsku pumpu. Tom prilikom oštetili su inventar pumpe,a zatim pretili i fizički napali radnike pumpe.

Alkotestiranjem je utvrđeno da l A.A. ima 1,74 g/kg alkohola u organizmu, dok je kod maloletnika utvrđena koncentracija od 1,26 g/kg alkohola u organizmu.Obojica su uhapšeni.. Protiv maloljetnika postupano je u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku.

Protiv obojice slede izveštaji Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini zbog počinjenih krivičnih dela izazivanje opšte opasnosti , ugrožavanja sigurnosti, telesne povrede i oštećenja oduzimanja tuđe stvari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024