ZDUŠNO UZ PERIĆA: SDS Ugljevik zvanično počeo predizbornu kampanju

V.Mitrić

17. 10. 2020. u 09:03

"UGLjEVIK po meri svih nas". Sa ovim sloganom Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Ugljevik je počeo predizbornu kampanju.

ЗДУШНО УЗ ПЕРИЋА: СДС Угљевик званично почео предизборну кампању

Foto: V. Mitrić

Uz prisustvo aktivista i članova SDS, simboličnim lepljenjem plakata  na gradskom trgu u Ugljeviku  i predstavljanjem odborničke liste, kandidati SDS  ozvaničili su početak predizborne kampanje.

Aktuelni načelnik i kandidat SDS za načelnika opštine Ugljevik Vasilije Perić uveren je u izbornu pobedu na lokalnim izborima. Istakao je da će ova stranka voditi fer i korektnu predizbornu kampanju.

- Siguran sam u pobedu Srpske demokratske stranke i mene kao kandidata za načelnika opštine Ugljevik. Siguran sam da ćemo ostvariti ubedljivu pobedu za naš Ugljevik, za našu decu - kaže Perić.

Perić kaže da je Ugljevik prepoznatljiv po realizaciji infrastrukturnih projekata, projektima podrške porodici, privredi, poljoprivredi, sportu, mladima, obrazovanju, kulturi...

- Uspeli smo da sprovedemo značajan  program pomoći porodici. Uspeli smo  da Ugljevik učinimo povoljnim i prepoznatljivim mestom za porodični život. Ono što posebno želim istaći jeste da smo radili na dodeli podsticaja i otvaranju novih radnih mesta što ćemo nastaviti i u narednom periodu - dodao je Perić.

Foto: V. Mitrić

Ono što je posebno važno, smatra Perić je da ovdašnji prirodni resursi, pre svega uglja,  ostanu u našim rukama za sadašnje i buduće generacije.

- Dok je nas i SDS sigurno nećemo dozvoliti privatizaciju našeg velikog giganta i nećemo dozvoliti da naša rudna bogatstva pripadnu nekom drugom - rekao je Vasilije Perić.

Odborničku listu predvodi profesor Đoko Simić, aktueleni predsednik Skupštine opštine, koji kaže da je sastavljena je od iskusnih, pozicioniranih, obrazovanih i  mladih ljudu.

- Po mom mišljenju, mom dubokom ubeđenju, a siguran sam i mišljenju većine Ugljevičana, Ugljevik mogu voditi samo Ugljevičani. Na našoj listi su upravo takvi ljudi, ljudi iz Ugljevika. SDS je ovde ostavila jedan jako pozitivan trag na celokupan razvoj našeg Ugljevika. Imamo neuporedivo najkvalitetnijeg kandidata za načelnika opštine i očekujem da ćemo nastaviti da radimo i gradimo naš Ugljevik kako smo radili i do sada - rekao je nosilac liste Đoko Simić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!