CRN DAN U PRNJAVORU! Muškarac poginuo u saobraćajci, radniku mašina samlela ruku (FOTO)

N. ĐURIĆ

09. 10. 2020. u 21:35

JUTROŠNjOM pogibijom 61-godišnjeg Jelenka Jokića, u naselju Lišnja na magistralnom putu Prnjavor-Klašnice, nastavljena je serija crnih petaka i vikenda na prnjavorskim putevima.

ЦРН ДАН У ПРЊАВОРУ! Мушкарац погинуо у саобраћајци, раднику машина самлела руку (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Gotovo u isto vreme nedaleko od te, u drugoj nesreći teško je povređen ovdašnji meštatin pri radu na mašini za branje kukuruza.

Jokić, inače vozač u prnjavorskom Građevinskom preduzeću „Gradip“, nastradao je jutros u 7.45, za volanom „kedija“.

Foto: Privatna arhiva

Iz banjalučkog javnog tužilaštva su saopštili da je dežurni tužilac Biljana Marković naredila da se „utvrde sve okolnosti saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Jelenko Jokić“.

TEŠKO POVREĐEN BERAČ KUKURUZA

Samo nekoliko stotina metara dalje i u gotovo isto vreme, na njivi u Lišnjoj, teško je povređen meštanin berući kukuruze kada mu je ruku „uhvatio“ berač kukuruza. Nezvanično saznajemo da je prava sreća u nesreći da su prisutni nekako uspeli da ga odvoje od mašine u pogonu. Usled zadobijenih teških povreda šake i prstiju on je zbrinut na Univerzitetsko kliničkom centru RS u Banjaluci.

- Markovićeva je naredila da se uradi i obdukcija nastradalog u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. U saobraćajnoj nesreći učestvovali su Jokić, koji je upravljao teretnim vozilom „folsvagen kedi“ i Milovan Marić (68) iz Lišnje, koji je upravljao putničkim vozilom „fijat stilo“-saopštili su iz tužilaštva.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, Jokića je smrt pokosila vozeći u kediju hranu za „Gradipove“ radnike na terenu. Još se utvrđuju okolnosti kako je došlo sudara „kedija“ i „fijata“, nakon čega je Jokić sa slupanim vozilom sletio s puta i poginuo.

- Nije pomogao ni brzi dolazak Hitne pomoći. U pomoć su pozvani i prnjavorski vatrogasci kojima je jedino preostalo da izvuku nastradalog. Smrt je bila trenutna-kazuje naš izvor upućen u ovu nesreću.

Foto: Privatna arhiva

Šokirani gubitkom, kako kažu, izuzetnog čoveka i požrtvovanog radnog kolege, u „Gradipu“ dodaju da Jokić sa posebnim ponosom isticao da uživa u društvu sa četvoro svojih unučadi što je objavljivao i na društvenim mrežama. Iza njega su još ostali supruga, dva odrasla sina i ostala mnogobrojna rodbina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)