KRALJICA DŽEPAROŠA: Pritvorena na psihijatriji

O. M.

14. 09. 2020. u 15:51

OSNOVNI sud u Banjaluci odredio je jednomesečni pritvor "kraljici džaparoša" Sabaheti DŽindo (61) iz Sarajeva, osumnjičenog da je ukrala 2.350 KM iz ladice jednog frizerskog salona u Banjaluci.

КРАЉИЦА ЏЕПАРОША: Притворена на психијатрији

Foto: Avaz

Na predlog Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci DŽindo će biti pritvorena u Urgentnom odelenju Klinike za psihijatriju UKC Republike Srpske, budući da joj je ranije dijagnostifikovan šizoreni poremećaj koji se ogleda u patološkoj krađi.

DŽindo, koja je u više navrata hapšena i osuđivana zbog serije krađa, ponovo je uhapšena u petak 11. septembra zbog sumnje da je 2. septembra ušla u frizerski salon u ulici Đure Daničića i iskoristila nepažnju G. M. tako što je iz ladice ukrala novac u iznosu od 2.350 KM. Za to vreme njen suprug Mirsad DŽindo čekao ju je ispred salona, pa je i on uhapšen zbog sumnje da je pomogao krađu.

- Pritvor je određen zbog opasnosti od bekstva osumnjičene, te bojazni da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo - navode u Sudu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽELITE LUKSUZAN, ALI NE PRETENCIOZAN HOTEL: Jako lep, uredan hotel koji odiše mirom, čeka vas u Hadabi, jednom od centara Šarm El Šeika