ZORAN TEGELTIJA PORUČIO: Očekujemo pobedu Grujičića u Srebrenici

S. M.

08. 09. 2020. u 17:40

ČLAN Izvršnog komiteta SNSD Zoran Tegeltija rekao je danas da očekuje i da je procena da će aktuelni načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić pobediti na predstojećim izborima jer je pokazao da zna kako da rukovodi opštinom.

ЗОРАН ТЕГЕЛТИЈА ПОРУЧИО: Очекујемо победу Грујичића у Сребреници

Foto: D. Pozderović

- To će uraditi sa našim partnerima koji su podržali Grujičića, dok sam SNSD očekuje da i dalje bude najjača politička opcija, pre svega iz srpskog naroda. U ovom trenutku očekujemo da budemo najveća politička opcija bez obzira na to kojoj nacionalnoj strukturi pripadaju glasači - rekao je Tegeltija koji je sa članom Glavnog odbora SNSD Stašom Košarcem razgovarao sa predstavnicima Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica o pripremama za lokalne izbore.

Tegeltija je rekao da su shvatili i videli da Opštinski odbor SNSD zna šta treba da radi i kako treba da se vodi izborni proces, dodajući da su to pokazali u prethodnom vremenu i način na koji su pobedili.

- Svi dobronamerni građani Srebrenice svesni su da je lokalna vlast, koju je predvodio načelnik Grujičić ispred SNSD, ispunila njihova očekivanja, da je bila posvećena samoj Srebrenici i da nije živela neki vanjski život, gde bi im Srebrenica služila kao mesto političke promocije već su živeli život običnih ljudi u Srebrenici - naglasio je Tegeltija, koji je i predsedavajući Saveta ministara.

On je dodao da je lokalna vlast rešila mnogo važnih projekata koji nisu rezultat budžeta Srebrenice i da očekuju da bude realizovan onaj deo projekata koji je bio obećan od prošlog saziva Saveta ministara.

Na sastanku, kojem je prisustvovao i Grujičić, naglašen je značaj iskazanog političkog jedinstva i okupljanja oko ideje da jedan srpski kandidat izađe na izbore, imajući u vidu specifičnosti ove lokalne zajednice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!