VELIKA DONACIJA ZDRAVSTVU BIJELJINE, UGLJEVIKA I LOPARA: Biznismen iz Nemačke Miroslav Kojadinović poklonio brze testove na koronu

V. Mitrić

04. 09. 2020. u 10:39

MIROSLAV Kojadinović, uspešni privrednik u Nemačkoj, naše gore list, darovao je domovima zdravlja u Ugljeviku i Loparama i Opštoj bolnici u Bijeljini testove za brzo otrkivanje virusa korona, čiji je prozvodi Kompanija za vazduh i vodu „Domatek“, čiji je suvlasnik.

ВЕЛИКА ДОНАЦИЈА ЗДРАВСТВУ БИЈЕЉИНЕ, УГЉЕВИКА И ЛОПАРА: Бизнисмен из Немачке Мирослав Којадиновић поклонио брзе тестове на корону

Foto: V. Mitrić

Kojadinović kaže da već duže vremean ima odličnu saradnju sa Domom zdravlja Lopare, da je čest gost te majevičke opštine i da će, i dalje,m nastaviti da pomaće, sa prijateljima iz Bavarske, zdravstvo u Republici Srpskoj.

Foto: V. Mitrić

U ime Ugljevičana Kojadinoviću je zahvalio načelnik opštine Vasilije Perić, naglasivši da je reč od značajnom daru, koji će doprineti bržem uspostavljanju dijagnoze“.

- Sa našim darodavcem smo utanačili dalju saradnju u oblasti zdravstva, a poznati smo kao grad i kraj koji negujhe valjane i plodotvorne odnose sa našim svekolikim rasejanjem – ističe Perić.

Dr Želimir Nešković, čelnik DZ u Loparama kaže da ga raduje što su uspeli da privuku pažnju prijatelja iz Bavarske, koji imaju veliko iskustvo u borbi protiv korona virusa.

Miroslav Kojadinović je industrijski arhitekt u inženjeringu, njegov posao je izgradnja postrojenja visokog kompleksa u hemijskoj i farmaceutskoj industriji. Živi u njemačkom gradu Burghauzenu i suvlasnik je komapnije za vazduh i vodu „Domatek“ rodom je iz Teslića.Istakao se brojnim humanitarnim aktivnostima a posebno jer širom sveta promoviše Republiku Srpsku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)