NOVI NAPAD NA POLICIJU U ZVORNIKU: Tukao čuvare reda pa se zatvorio u stan, na kraju ipak uhapšen

V. Mitrić

03. 09. 2020. u 09:07

POLICAJCI Policijske uprave Zvornik uhapsili su sugrađanina D.V. zbog sumnje da je počinilo krivična dela napad na službeno lice u činjenju službene dužnosti i neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

НОВИ НАПАД НА ПОЛИЦИЈУ У ЗВОРНИКУ: Тукао чуваре реда па се затворио у стан, на крају ипак ухапшен

Foto V.Dančić

Policajci su, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, u unutrašnjosti stambene zgrade u ulici Braće Jugovića pronašli biljnu materiju koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Na osnovu preduzetih operativno-taktičkih mera i radnji, policajci su zatekli D.V. prilikom pokušaja da uzme pvc kese u kojima se nalazi biljna materija.

- Nakon što s pokušali preduzeti zakonom propisane mere i radnje prema osumnjičenom,on je fizički napao jednog policijskog službenika, nanevši mu telesne povrede, nakon čega se udaljio sa mesta događaja i zatvorio u stan koji se nalazi u istoj stambenoj zgradi - kažu u policiji.

- O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini kao i sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Zvorniku, na osnovu čije naredbe i saglasnosti su policajci pretresli stan koji koristi osumnjičeni, prilikom čega su pronađeni i uzeti određeni predmeti koji mogu da posluže kao dokazi u krivičnom postupku, a osumnjičeni je uhapšen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije