BORIVOJE OBRADOVIĆ NAKON SEDNICE PREDSEDNIŠTVA DNS: Cilj da budemo druga stranka u vladajućoj koaliciji

S. M.

19. 08. 2020. u 18:02

ČLAN Predsedništva DNS Borivoj Obradović rekao je da je cilj ove stranke da bude druga u vladajućoj koaliciji, te da na predstojećim lokalnim izborima ima više od 10 odsto osvojenih glasova.

БОРИВОЈЕ ОБРАДОВИЋ НАКОН СЕДНИЦЕ ПРЕДСЕДНИШТВА ДНС: Циљ да будемо друга странка у владајућој коалицији

Foto: DNS

Obradović, koji je i predsednik Gradskog odbora DNS Banjaluka, rekao je da je na današnjoj sednici Predsedništva stranke bilo reči o pripremama za predstojeće lokalne izbore, te su članovi ovog stranačkog tila dobili određena zaduženja po regijama i opštinama. 

- Poseban akcenat je bio na Banjaluci, kao najvećem gradu u Srpskoj. Zaduženja za aktivnosti za ovaj grad dobili smo predsednika stranke Nenad Nešić i ja, te nam to daje vjetar u leđa za planiranje daljih aktivnosti, rekao je Obradović novinarima nakon sednice. 

On je naveo da je cilj da u Banjaluci ova stranka ima 10.000 osvojenih glasova. 

- Sa listom kandidata za odbornike u Banjaluci ćemo izaći početkom septembra. Želimo da napravimo zdravu ekipu, kojoj nije bitan pojedinac nego tim, te da srušimo predrasude da su samo ljudi koji su otišli iz DNS zaslužni za postizanje rezultata ove stranke - rekao je Obradović. 

On je naveo da su članovi stranke u svakodnevnom kontaktu sa građanima u Banjaluci, te da im ukazuju na infrastrukturne stvari koje još nisu rešene u ovom gradu, a koje treba da budu urađene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)