Mara Milošević kandidat vladajućeg SNSD–a za načelnika Modriče

Vid Blagojević

16. 08. 2020. u 16:26

NAKON višemesečnog nagađanja u Modriči se definitivno zna da dosadašnji načelnik opštine Modriča, Mladen Krekić nije kandidat za ovu funkciju i na narednim lokalnim izborima.

Мара Милошевић кандидaт владајућег СНСД–a за начелника Модриче

Foto: Facebook

U ime vladajuće partije u Modriči je, nakon jednoglasne odluke novog Opštinskog odbora SNSD-a mlada i prespektivna dvadesetdevetogodišnja Mara Milošević aktuelni narodni poslanik ove partije u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

Foto: Vid Blagojević

Centar Modriče

Izboru kandidata za novog načelnik na lokalnim izborima predhodila je odluka predsednika SNSD Milorada Dodika od 12. avgusta o raspuštanju aktuelnog opštinsko odbora partije koji je za kandidata predložio Novku Marković iz Modriče, što se nije slagalo sa stavovima vrha stranke u Banja Luci.

- Razlozi za raspuštanje OO SNSD Modriča su narušeni odnosi i stvaranje netolerantne atmosfere unutar opštinskog odbora – stoji u Dodikovoj odluci o raspuštanju starog OO i imenovanju novog OO SNSD Modriča, koji čine 21 član sa privremenim predsednikom  Jovanom Mišićem.

Foto: Vid Blagojević

Mara Milošević i Milorad Dodik na jednom od skupova u Modriči

Za novembarske lokalne izbore novi OO SNSD Modriča je na vreme utvrdio i listu kandidata za odbornike u Skupštini opštine Modriča, čiji je nosilac Jovan Mišić.

- Smatram da smo utvrdili u ovom trenutku najbolje kandidate za naredne lokalne izbore. Mara je mlada i abiciozna, koja ima viziju razvoja Modriče, a naša lista je stastavljena od mladih ali i dela „starih“ kadrova SNSD-ea koji imaju znanje i moć da pobede na narednim lokalnim izbrima u novembru - rekao je Jovan Mišić privremeni predsednik OO SNSD Modriča.

Foto: Vid Blagojević

Opština Modriča čeka novog načelnika

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili