PRLJAVA KAMPANJA PROTIV DNS: Lažne dojave da su postavljene bombe u prostorijama DNS na Palama, Sokolcu, Rogatici i Istočnom Sarajevu

S.M.

15. 08. 2020. u 17:34

NASTAVLjA se najprljavija i najpodlija kampanja protiv DNS na Palama, Sokocu, Istočnom Sarajevu i Rogatici u kojoj se ne biraju ni sredstva ni metode, saopštili su iz DNS.

ПРЉАВА КАМПАЊА ПРОТИВ ДНС: Лажне дојаве да су постављене бомбе у просторијама ДНС на Палама, Соколцу, Рогатици и Источном Сарајеву

Foto: DNS

- Tako su danas policiji upućene lažne dojave da su u prostorijama DNS u ove četiri opštine, postavljene bombe - saopštili su iz DNS.

Ovakvo bezočno obračunavanje sa političkim neistomišljenicima i sejanje straha među građanima nije zabeleženo u političkom životu Republike Srpske - istakao je Radislav Jovičić potpredsednik DNS i nekadašnji ministar MUP Republike Srpske.

- S punim poštovanjem prema instituciji MUP očekujemo identifikaciju i privođenje pravdi osoba koje su dostavile lažnu dojavi i time uznemirili građane Pala, Sokoca, Istočnog Sarajeva i Rogatice. Očigledno je da se radi o sinhronizovanoj i organizovanoj akciji, sa ciljem unošenja panike među ljude i diskreditaciji političkih protivnika - poručili su iz DNS.

Ovakvo ponašanje potvrđuje da je DNS na dobrom putu i da stiče sve veću podršku širom Republike Srpske, što nekome očigledno smeta - naglasio je Jovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!