RADULOVIĆ KANDIDAT ZA NAČELNIKA: SDS Modriča izlazi na lokalne izbore

Vid Blagojević

14. 08. 2020. u 15:28

JOVICA Radulović, advokat iz Modriče, biće kandidat Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Modriča na predstojećim lokalnim izborima – saopšteno je na pres konferenciji koja je održana u Modriči.

РАДУЛОВИЋ КАНДИДАТ ЗА НАЧЕЛНИКА: СДС Модрича излази на локалне изборе

Foto: Vid Blagojević

Iako mlad Radulović iza sebe ima bogatu političku karijeru. Kao odbornik SO Modriča u tekućem mandatu bio je jedan od najakativnjih opozicnih odbornika. Na pres konferenciji Radulović je naglasio da mu je velika čast što je kandidat za načelnika Modriče ispred SDS-a.

- Verujem u pobedu 15. novembra. Imamo istorijsku priliku da ova opština, s obzirom na svoj geografski položaj, blizinu Evropske unije i brojne privredne i prirodne resurse, konačno iskoristi svoje prednosti za dobrobit svih građana. Za proteklih 16 godina vlasti SNSD-a Modriča je pretvorena u opštinu iz koje se odlazi. To moramo promeniti. – zaključio  je Radulović i dodao:

Foto: Vid Blagojević

- Tokom izborne kampanje predstaviću plan i program za razvoj Modriče u kome će biti sadržana sva pitanja koja se tiču života običnog čoveka. Prioriteti će biti usmereni na populacionu politiku, pomoć porodicama sa troje i više dece, koje do sada nije bilo. Najveći resurs Modriče su ljudi i njihovim zapošljavanjem mogu se rešiti problemi odlaska iz Srpske i Modriče. - rekao je Radulović prestavljajući deo svoga predizbrnog programa.

Nosilac kandidatske liste  SDS za odbornike u SO Modirča biće Damir Stojanović, predsednik OO SDS Modriča. Kako je rečeno  lista je  značajno podmlađena i očekuje se da ostvari odličan rezultat na izborima u novembru. 

Pres konferenciji SDS-a u Modriči prisustovali su zamenik predsednika SDS Rado Savić i narodni poslanik Zoran Vidić.

Foto: Vid Blagojević

- Verujem u ljude u Modriči i očekujem pobednički rezultat. Takođe očekujemo promene u ovoj regiji i uvereni smo da će izborni rezultati Srpske demokratske stranke u Modriči, Derventi, Brodu i Vukosavlju biti mnogo bolji nego u prošlim lokalnim izborima  – istakao je Zoran Vidić narodni poslenik iz Broda. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DENISOVIH 9 CILJEVA DO UKIDANJA RS: Novosti otkrivaju - Kako su Bošnjaci u UN branili svoju Rezoluciju o Srebrenici (FOTO)