NEĆU DOZVOLITI DA RAZNI ILEGALCI PONIŽAVAJU INSTITUCIJE RS: Dodik - Šmit se nikad neće pitati u Republici Srpskoj

Tanjug

11. 01. 2024. u 00:01

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da će sarajevske stranke, koje su SAD gurale da uspostave vlast u Federaciji, u narednim danima imati priliku da pokažu da li se drže svoje destruktivne politike zbog koje je BiH svakim danom sve manje, ili se zalažu za rešenja koja su začeta u Ustavu BiH.

НЕЋУ ДОЗВОЛИТИ ДА РАЗНИ ИЛЕГАЛЦИ ПОНИЖАВАЈУ ИНСТИТУЦИЈЕ РС: Додик - Шмит се никад неће питати у Републици Српској

Milorad Dodik, Foto Tanjug

- Republika Srpska podržava dejtonsku Bosnu i Hercegovinu i štiti je od onih koji bi svojim sumnjivim aktivnostima uništili Dejton - napisao je Dodik na platformi X (Tviter).

On je poručio da se visoki predstavnik Kristijan Šmit nikada neće pitati u Republici Srpskoj.

- Ponovili smo to nebrojeno puta, ma koliko se ludi pravili da je naš odgovor na sve njihove aktivnosti da žele da smanje vidljivost Srpske jasan. Republika Srpska ima kapacitet da se odbrani od nasilja stranaca i neka niko ne sumnja da će to učiniti. Oni koji veruju Šmitu mogu samo sanjati da će ga ikada pitati u Republici Srpskoj - istakao je predsednik Srpske.

Prema njegovim rečima, u danima slavlja i svakog dana u godini Republika Srpska radi i radiće na jačanju svojih institucija i nikada neće dozvoliti da razni ilegalci ponižavaju te institucije, kao što je dozvoljeno u Federaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!