AUTOMOBIL SE POKRENUO I PREGAZIO ŽENU: Detalji bizarne nesreće u Banjaluci u kojoj je poginula učiteljica

S. M.

17. 02. 2023. u 15:55

MARIJA Buzadžija (44), učiteljica u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u Banjaluci nastradala je jutros u nesreći pred porodičnom kućom u naselju Pavlovac.

АУТОМОБИЛ СЕ ПОКРЕНУО И ПРЕГАЗИО ЖЕНУ: Детаљи бизарне несреће у Бањалуци у којој је погинула учитељица

Foto Arhiva

Nesrećna žena je krenula na posao. Ušla je u automobil, okrenula ključ, startovala vozilo i izašla iz njega. Automobil se pokrenuo i iz još ne utvrđenih razloga pregazio nesreću ženu, ispričao je izvor „Novosti“ iz policije.

Uviđaju na mestu nesreće prisustvovao je i dežurni tužilac koji je naredio da se detaljno ispitaju sve okolnosti kako bi se utvrdio tačan uzrok. Zatražena je i obdukcija koja će utvrditi i tačan uzrok smrti.

Kolege iz škole su u neverici dočekale vest.

– Ona i suprug rade u ovoj školi. Marija je predavala četvrtom razredu. Nismo znali šta da radimo, ali smo na kraju odlučili da pozovemo roditelje i decu pustimo kući. Ovo je nezapamćena tragedija – ispričala je prijateljica nastradale učiteljice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima