NOVI DETALJI TRAGEDIJE U BULEVARU OSLOBOĐENJA: Komšije otkrile šta se desilo kobne noći kada je Aleksandar ubio Draganu, pa sebe

Novosti online

16. 02. 2023. u 11:12

BEŽIVOTNA Tela Dragane P. (54) i njenog nevenčanog supruga Aleksandra D. (58) pronađena su u noći između srede u četvrtka u stanu u beogradskom Bulevaru oslobođenja 174.

НОВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ У БУЛЕВАРУ ОСЛОБОЂЕЊА: Комшије откриле шта се десило кобне ноћи када је Александар убио Драгану, па себе

Foto: S.R.

Supružnici su u spavaćoj sobi ležali jedno pored drugog, a Aleksandar je još davao znake života kada je Hitna pomoć stigla u stan na Voždovcu. Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Aleksandar, posle svađe, hicem iz pištolja usmrtio svoju partnerku, a zatim pucao u sebe. 

Uznemirene komšije su u četvrtak oko 00.15 sati prijavili policiji da su čuli pucnjavu u zgradi. Stan u kojem se odigrao jezivi zločin navodno pripada Aleksandrovoj majci, o kojoj komšije imaju samo reči hvale. 

- Čuli smo da se sve dogodilo malo iza ponoći, ali ja, kao i većina stanara, nisam ništa nisam čula pucnje, bilo je jako tiho. U tom stanu živi jedna divna žena, ona je ovde od kada zgrada postoji. Navodno je nedavno i renovirala stan, baš da bi se njen sin tu uselio. On je često dolazio u taj stan, njega smo viđali, ali ne i njegovu partnerku. Znam da je bio u nekim problemima, ali videli smo da se poboljšao i bili smo srećni zbog toga - ispričala nam je jedna komšinica, koja kaže da su je probudila rotaciona svetla policije i Hitne pomoći, ali sve do jutra nije znala o čemu je reč. 

Ni ostale komšije sa kojima smo juče razgovarali nisu čule nikakve pucnje ni svađu, a uglavnom i nisu poznavali supružnike čija su tela pronađena. Kažu samo da im je žao što se to dogodilo u njihovom komšiluku, pogotovo jednoj tako divnoj porodici. 

Istragu je vodio zamenik Višeg javnog tužilaštva koji je naredio da se tela prevezu na Institut za sudsku medicinu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...