VESELJE I ZABAVA NA VODI: Savska regata 2022.

B.MILOŠEVIĆ

31. 07. 2022. u 13:54

SAVSKA regata koja se organizuje po osmi put,i ove godine je najlepši uvod u početak tradicionalne manifestacije ,,Pantelinski dani 2022“ koja se organizuje u čast Svetog Pantelejmona,slave grada Bijeljina.

ВЕСЕЉЕ И ЗАБАВА НА ВОДИ: Савска регата 2022.

B.Milošević

Od graničnog prelaza Subotište u Crnjelovu,u prepodnevnim satima, isplovio je veseli karavan sa oko 150 raznoraznih plovila, sa posadama, ljubiteljima reke i dobre zabave na vodi iz Srbije, Brčkog, Austrije, Semberije.

B.Milošević

Trasa od Subotišta do krajnjeg cilja u Sremskoj Rači, duga je oko 24 kilometra, sasvim dovoljna da se uživa u prirodnim lepotama reke, potpali roštilj, i uz muziku osveži hladnim pivom i sokovima.

Ekipa iz Sremske Rače nije ljubitelj vojničkog pasulja koji ih čeka na cilju, pa su na svoj čamac montirali ražanj sa prasetom, kažu, što je sigurno, sigurno je, a taman će biti pečeno pred dolazak na cilj.

B.Milošević

Organizator regate je grad Bijeljina i Turistička organizacija grada, a o bezbednosti ičesnika regate brinuli su pripadnici granične policije i PU Bijeljina, ronioci, pripadnici civilne zaštite, i mobilne ekipe bijeljinskog Doma zdravlja.

B.Milošević

 -Lepo vreme, mirna voda, raspoloženi regataši iz okruženja i dijaspore, garantuje lepo druženje na reci Savi, koja nas ne razdvaja, nego, naprotiv, spaja sa našom Srbijom, poručuju iz Turističke organizacije Bijeljina.

BONUS VIDEO:

Revija oldtajmera u Kraljevu


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije