DRAMA U BIJELJINI, TRUDNICA HELIKOPTEROM PREBAČENA U BOLNICU: Zbog komplikacija joj bio ugrožen život, sve se srećno završilo

V. Mitrić

22. 04. 2022. u 19:05

PREMA informaciji, koju smo dobili sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog centra Republike Srpske, 22-godišnjoj trudnici, koja je zbog životno opasne komplikacije trudnoće transportovana Helikopterskim servisom Republike Srpske iz bijeljinske bolnice “Sveti vračevi”, urađen je hitan carski rez i kako smo obaešteni pacijentkinja i novorođenče su sada dobro.

ДРАМА У БИЈЕЉИНИ, ТРУДНИЦА ХЕЛИКОПТЕРОМ ПРЕБАЧЕНА У БОЛНИЦУ: Због компликација јој био угрожен живот, све се срећно завршило

Foto: V. Mitrić

Lepe vesti podelio je, kako kažu iz bijeljinske bolnice, sa njima i suprug pacijetkinje, koji nije štedeo reči hvale upućene zdravstvenim radnicima u bolnici "Sveti vračevi", presrećan što je dobio sina i što se njegova supruga sada oseća bolje.

- Tolika požrtvovanost i brzina kojom je danas organizovan i obavljen transport moje supruge, čije je život visio o koncu, me zadivila. Dobio sam sina, kažu da je vitalan i napredan. Tu sam presrećan. Nemam reči da iskažem svoju zahvalnost za ono što ste učinili za moju porodicu. Svaka vam čast. Ponosan sam što imamo takvu bolnicu i ljude koji svoj posao rade profesionalno i odgovorno - rekao je muž pacijentkinje i otac tek rođene bebe.

BONUS VIDEO: SNIMAK DRAME NA KOPAONIKU - Helikopter po prvi put u medicinskoj akciji, spasen teško povređen skijaš

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri