UHAPŠEN MUŠKARAC U DOBOJU: Iz puške pucao na policiju, uzvikujući "Alahu akbar"

Tanjug

20. 12. 2021. u 13:24

MUŠKARAC iz Doboja uhapšen je u naselju Čaire zbog sumnje da je iz puške pucao na policiju, uzvikujući "Alahu akbar" i "Tekbir", rečeno je Srni iz Policijske uprave Doboj.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ У ДОБОЈУ: Из пушке пуцао на полицију, узвикујући Алаху акбар

Foto: V. Mitrić

Kako prenosi RTRS, iz policije su naveli da je N. M., koji je sklon vehabizmu, uhapšen u petak, kada je naoružan krenuo u grad nakon što je ušao u dvorište dve osobe s kojima se verbalno sukobio.

Potom je zaustavio putnički automobil "fijat" i puškom udario nekoliko puta u vetrobransko staklo, vidno oštetivši vozilo.

Policija je na lokalnom putu zatekla N. M. koji je, oglušivši se na sva naređenja policije i uz povike "Alahu akbar" i "Tekbir", iz puške ispalio više hitaca u vazduh, a potom jedan hitac u pravcu policije.

Savladan je kada je počeo da puni pušku.

Na N. M. su prilikom privođenja nasrnule dve osobe, kojima je upao u dvorište i policija ih je uhapsila zbog krivičnih dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i nanošenja telesne povrede.

Kod N. M. je kasnije alko-testom utvrđeno prisustvo 1,78 promila alkohola u organizmu.

On je predat na postupanje Okružnom javnom tužilaštvu Doboj, uz izveštaj za krivična dela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

BONUS VIDEO: ZAPLENA "TEŠKA" 240.OOO KM: Veliki uspeh carine i poreznika u Brčkom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega